Achter HairLust


De natuurlijke weg naar gezond haar

HairLust is een Deens merk dat zich inzet om de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren en te behouden. Door ons te concentreren op het maken van natuurlijke producten voor zowel innerlijke als uiterlijke haarverzorging, gaan we de strijd aan met taboes zoals dun haar en haaruitval.

 

Natuurlijke haarverzorging uit Denemarken

Begin 2017 is HairLust ontstaan ​​met innovatie, duurzaamheid en transparantie als fundamentele bouwstenen. Op basis van deze kernwaarden en een focus op de hechte relatie met onze klanten hebben wij een prachtig merk op mogen bouwen. Bovendien zijn we actief de strijd aangegaan met de grote multinationale conglomeraten en hun traditionele haarverzorgingsproducten.

We zijn geobsedeerd door haar

Met een natuurlijke en holistische benadering van haarverzorging, bieden onze haarsupplementen, haarverzorgingsproducten en haaraccessoires gecombineerd de meest optimale voorwaarden voor gezond en sterk haar.

We willen transparant en nuchter zijn in ons hele bedrijf en in onze waardeketen. Zo zijn we bijvoorbeeld volledig transparant over welke grondstoffen en ingrediënten gebruikt worden in onze producten. We verbergen geen harde chemische stoffen, en willen volledig inzicht geven in het productieproces. Onze ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd, altijd met oog voor natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van het haar en het milieu ten goede komen. Lees meer over onze waarden over grondstoffen en een volledige lijst met beschrijvingen van al onze ingrediënten (in alle producten) op deze pagina.

Synergie van binnen en buiten

Onze focus ligt niet alleen op innerlijke of uiterlijke haarverzorging, maar op de effectieve combinatie van beide. Innerlijke haarverzorging is goed. Uiterlijke haarverzorging is goed. De combinatie is echter nog véél beter, en zorgt voor een optimaal synergie-effect! Met HairLust haal je optimale interne en externe verzorgingsproducten in huis, die elkaar op een effectieve manier aanvullen.

 

Jong of oud, man of vrouw, op een gegeven moment ervaart iedereen problemen met haaruitval en dunner wordend haar. In een wereld waar alles op een hoog tempo gaat, moeten mensen steeds meer presteren en de schoonheidsnormen zijn bijna onmogelijk om aan te voldoen. Stress en frustratie leiden er toe dat we geleidelijk meer haar verliezen. De meeste mensen praten niet over deze problemen, omdat het verliezen van je haar een taboe is. In plaats daarvan zetten we een hoed op of trekken we een muts ver over onze oren heen.

Maar zo hoeft het niet te zijn: Wij geloven dat iedereen recht heeft op gezond haar! Daarom is HairLust opgericht met het duidelijke doel om effectieve, natuurlijke producten tegen betaalbare prijzen te leveren om de natuurlijke schoonheid van het haar te verbeteren en behouden. Bij HairLust willen we gesprekken stimuleren over het taboe van haarverlies om zowel mannen als vrouwen te helpen gezonder haar en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Maak kennis met het team

Heb je je ooit afgevraagd wie onze producten ontwikkelt, onze website ontwerpt en zorgt voor onze relaties met onze retailers? Wie neemt de foto's en maakt video's voor social media, brengt producten op de markt of biedt klantenservice aan onze lieve klanten en andere geïnteresseerden? Gaandeweg zijn we gegroeid en hebben we ons team uitgebreid - het is niet langer alleen in Denemarken dat we trouwe en loyale klanten hebben. Ook in Nederland, België, Groot Brittanië, Zweden, Noorwegen en Finland hebben we de wind mee! We hadden dit natuurlijk nooit kunnen doen zonder onze fantastische klanten. Jij bent onze inspiratie: we luisteren elke dag nauwlettend om HairLust continu te verbeteren! Hieronder zie je een selectie van het team achter HairLust, die elke dag hard werken zodat jij nooit meer een bad hair day hebt.

HairLust team

We verkopen meer dan alleen reguliere haarverzorgingsproducten.

HairLust is veel meer dan alleen een nieuw haarverzorgingsmerk. HairLust is ontwikkeld om de mentale, fysieke en sociale boost te geven die nodig is om het taboe rond haarverlies en producten die haaruitval voorkomen te doorbreken. Onze producten dragen niet alleen bij aan gezond en prachtig haar, maar veranderen ook het idee dat haarverzorgingsproducten tegen haaruitval saai zijn. Bewaar onze producten niet verborgen in de kast, maar leg ze in het zicht. We moeten meer praten en delen over de gezondheid van ons haar en hoe we deze kunnen verbeteren. Zelfs in de slechtste tijden, ongeacht of het komt door stress, zwangerschap, slechte haarverzorgingsroutines of iets anders.

HairLust is een van de best beoordeelde merken in de branche en hebben zeer loyale klanten, volgers en ambassadeurs in onze Europese markten. Wanneer onze klanten en ambassadeurs hun ervaringen en resultaten met de hele wereld delen, breken we het taboe rond haarverlies! De voedingssupplementen worden niet meer verstopt in de kasten, maar gedeeld op social media. Zo blazen we een traditionele markt nieuw leven in en maken ouderwetse producten aantrekkelijk, effectief en voor iedereen toegankelijk.

HairLust is bekroond met 4,7 van de 5 sterren op Trustpilot, waar onze geweldige klanten elke dag met veel enthousiasme hun ervaringen en aanbevelingen delen.

 

Als een vleug frisse en moderne lucht, zet HairLust de markt voor voedingssupplementen en haarverzorgingsproducten op zijn kop met de sterke, visuele identiteit en Scandinavische waarden van het bedrijf. De persoonlijke strijd tegen haaruitval wordt nu gedeeld op social media en gezond, natuurlijk haar is wat mensen willen bereiken. Verwijder de chemische haarverzorgingsproducten en zeg hallo tegen gezonde voedingsstoffen!