Algemene voorwaarden


Algemene informatie

HairLust ApS 
Kompagnistræde 16 
1208 Copenhagen 
Denmark 

De volgende algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van de www.thehairlust.nl. Door het gebruiken van www.thehairlust.nl erken je dat je deze voorwaarden hebt gelezen en begrepen, en zonder voorbehoud instemt om aan deze voorwaarden gebonden te zijn. Deze voorwaarden gelden in de afwezigheid van andere geschreven overeenkomsten tussen de koper en HairLust ApS.

Je toestemming om te voldoen aan en gebonden te zijn aan deze Service Voorwaarden wordt geacht in werking te treden onmiddellijk nadat je www.thehairlust.nl voor het eerst hebt gebruikt. Als je niet akkoord gaat met het handelen naar gelang deze Gebruiksvoorwaarden, stop dan onmiddellijk met het gebruiken van de website. Deze overeenkomst is op jou van toepassing - de gebruiker van deze website en HairLust ApS met CVR nummer 38076582 (Deens bedrijfsregistratienummer).

Levering en risico

1) Levering van goederen van www.thehairlust.nl wordt geacht te hebben plaatsgevonden nadat de klant de goederen heeft ontvangen. HairLust ApS zal je per e-mail op de hoogte stellen wanneer je kunt verwachten dat jouw artikelen worden verzonden. Deze kennisgeving bevat een geschatte leverdatum. De vermelde leverdatum is indicatief en er kan daarom van worden afgeweken. Let op: andere leveringstijden kunnen van toepassing zijn op uitverkochte producten of pre-orders.

2) Als goederen van buiten de EU worden besteld, dan is het mogelijk dat invoerrechten en belastingen kunnen worden geheven zodra de goederen hun bestemming hebben bereikt. HairLust ApS is niet verantwoordelijk voor deze kosten en we bieden geen geschatte tarieven hiervoor aan. Als je goederen vanuit buiten de EU koopt, dan wordt je geadviseerd om contact op te nemen met je lokale douane autoriteiten voor meer informatie over prijzen en procedures.

3) De risico's verbonden aan goederen besteld op www.thehairlust.nl gaan naar de koper wanneer het annuleringsrecht is verstreken, 14 dagen na ontvangst van de bestellen. Als het product beschadigd is of op een of andere manier is verslechterd nadat de koper het heeft ontvangen, behoudt de koper zijn herroepingsrecht als de schade of verslechtering niet te weten is aan nalatigheid of gebrek aan zorgvuldigheid van zijn kant. Vergeet niet om de originele verpakking te bewaren, omdat het artikel in de originele verpakking moet worden geretourneerd in geval van een klacht of beschadiging van het artikel.

4) Als een product aan ons wordt geretourneerd vanwege een fout in het adres dat je hebt opgegeven, nemen we contact met je op en sturen we het pakket opnieuw naar het herziene adres, mits je het opnieuw verzonden wilt krijgen. Dit betekent dat je zelf moet betalen voor verzending, aangezien je zelf verantwoordelijk bent voor de fout.

5) Als een product om welke reden dan ook aan ons geretourneerd wordt, waarbij het ontvangstbewijs niet is afgeleverd (de klant is niet aanwezig, de klant is onbereikbaar, het adres is niet correct ingevuld, het pakket is niet afgehaald bij het pakketpunt, of het artikel is afgekeurd) en ons bezorg bedrijf geprobeerd heeft het artikel af te leveren, dan wordt het totale bedrag dat kan voortvloeien uit de herlevering en andere kosten die kunnen optreden als gevolg van het item dat naar ons wordt teruggestuurd bij jou in rekening gebracht. Er zal tevens €10,- in rekening worden gebracht voor de retournering naar ons warenhuis. 

6) Zodra een klant zijn betalingsinformatie heeft ingevoerd, zal het bedrag slechts gereserveerd worden en niet onmiddellijk in rekening worden gebracht. Pas wanneer het artikel is verzonden zullen we het gereserveerde bedrag in rekening brengen.

7) We bieden gratis bezorging bij besteding van minimaal €49 in Nederland (met Post NL), België (met Bpost) en Luxemburg (DC Postal Service), dit geldt niet in combinatie met een cadeaukaart. Bij bestellingen onder €49 zijn de bezorgkosten €4,95. 

Herroeppingsrecht

8) HairLust ApS geeft je 14 dagen bedenktijd vanaf de dag dat je het artikel ontvangt. Als je spijt hebt van je aankoop dan moet HairLust ApS dienovereenkomstig worden ingelicht binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Je wordt geacht het product in dezelfde conditie en hoeveelheid te retourneren als dat je het ontvangen hebt, en dit geldt ook voor de verpakking en het etiket van het product. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retournering van het artikel. Je kunt de aankoop van het artikel herroepen door het artikel terug te sturen naar het adres dat je vant Customer Service ontvangt. Als je spijt hebt van de aankoop, dan krijg je het bedrag dat je ons hebt betaald uiteraard terug met uitzondering van de leveringskosten. We hebben een geldig order nummer nodig voor teruggave en het bedrag zal worden overgemaakt naar de kaart waarmee je hebt betaald, nadat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en hebben gecontroleerd dat het voldoet aan het herroepingsrecht.

9) Je verliest je herroepingsrecht als je het zegel verbreekt op goederen die om gezondheids- of hygiënische redenen niet geschikt zijn voor retournering.

10) Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zullen wij alle betalingen die we van je hebben ontvangen (maar niet de bezorgkosten) zonder onnodige vertraging en in elk geval binnen 14 dagen vanaf de datum waarop we je besluit om de overeenkomst te annuleren hebben ontvangen, aan je terugbetalen.

11) Als je spijt hebt van de aankoop, dan moet het artikel terug worden gestuurd naar ons adres: HairLust, Kompagnistraede 16, 2nd floor, 1208, Copenhagen K, Denmark.

Klachten

12) Eventuele gebreken of defecten met betrekking tot producten/goederen geleverd door HairLust ApS moeten naar voren worden gebracht binnen 2 maanden nadat je je bewust bent geworden van de fout. Het is jouw verantwoordelijkheid om aan te geven hoe de fout of het defect zich uit. Als je een defect opmerkt neem dan binnen 2 maanden contact op met HairLust ApS. In principe kun je alleen klagen over fouten die verschijnen binnen 2 jaar nadat je het product hebt ontvangen. Bij producten met een beperkte houdbaarheid is de periode dat je kunt klagen gebonden aan de houdbaarheid van het bepaalde product zoals aangegeven door HairLust. Als consument kunt je ervoor kiezen om het artikel te ruilen. De uitzondering op deze regel is als ruilen onmogelijk is of buitensporige kosten met zich meebrengt voor HairLust ApS. Als je claim gegrond is, zullen wij uiteraard je (redelijke) verzendkosten terugbetalen.

Betaling

13) Op www.thehairlust.nl kun je betalen door middel van iDeal, Paypal of de volgende creditcards: VISA, Mastercard of Eurocard.

Klacht Mogelijkheden

14) Als je een klacht in wil dienen over je aankoop, neem dan contact op met info@thehairlust.nl. Als we geen oplossing kunnen vinden, zou je een klacht kunnen indienen via het Europese Platform Online Dispute Resolution voor aankopen binnen Europa. Je kunt het klachten platform hier vinden: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage/.

Nauwkeurige informatie

15) HairLust ApS kan niet garanderen dat alle artikelen beschikbaar zijn. Inventory meldingen zijn niet beschikbaar op de website, dus als een product niet meer op voorraad is, wordt je gecontacteerd door onze klantenservice om een oplossing te vinden.

16) Alle informatie met betrekking tot prijzen op de website is correct zodra deze op de site is aangekondigd. HairLust ApS voorbehoudt zich aan het recht om prijzen te wijzigen en aanbiedingen zo nodig van tijd tot tijd aan te passen of te verwijderen. HairLust ApS voorbehoudt zich aan het recht voor om naar eigen inzicht alle prijzen aan te passen en te wijzigen.

17) De prijs voor de artikelen is vermeld in Euros (EUR). Alle prijzen op de website zijn inclusief btw. Het bedrag wordt pas van je account afgeschreven wanneer het artikel wordt verzonden.

18) Dit disclaimer stipuleert dat geen enkel onderdeel van deze website bedoeld is als advies en dat je niet zou moeten vertrouwen op de inhoud van deze website in verband met enige vorm van besluit of actie.

19) Voor zover toegestaan door de wet, aanvaardt HairLust ApS geen aansprakelijkheid voor iemand die een direct of indirect verlies of schade heeft, die als te voorzien of te voorzien wordt beschouwd. Dit omvat elke indirecte, significante, specifieke, voorbeeldfout die voortvloeit uit het gebruik van de website, evenals alle informatie hierin. Gebruikers dienen zich ervan bewust te zijn dat zij de inhoud van de website op eigen risico gebruiken.

20) Cadeaukaarten kunnen niet worden gecombineerd met kortingscodes of andere aanbiedingen en u kunt slechts één cadeaukaart per bestelling gebruiken. U kunt niet twee of meer kortingscodes combineren voor dezelfde aankoop. 

Persoonsgegevens en cookie beleid

Door thehairlust.com te gebruiken, gaat je ermee akkoord dat wij je persoonlijke informatie behandelen in overeenstemming met ons gegevensbeleid zoals hieronder uiteengezet, en we zijn ons bewust van de noodzaak van passende bescherming en degelijkheid.

Persoonlijke informatie omvat alle informatie die kan worden gebruikt om een persoon te identificeren, inclusief, maar niet beperkt tot, voor- en achternaam, leeftijd, geslacht, woonadres of ander fysiek adres, e-mailadres of andere contactinformatie, gerelateerd aan zijn of haar privé woonplaats of werkplek. Welke persoonsgegevens verzamelen en verwerken wij? Over het algemeen kun je de website bezoeken zonder ons te vertellen wie je bent of persoonlijke informatie over jezelf te verstrekken. HairLust heeft echter wat persoonlijke informatie nodig om met je te kunnen handelen en nieuws en andere diensten aan je te kunnen leveren via e-mail en sms. Het bedrijf verzamelt alleen de noodzakelijke persoonlijke gegevens.

In ons Privacybeleid staat dat we, om een overeenkomst met je te sluiten, de volgende informatie nodig hebben: naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Het bedrijf verzamelt geen persoonlijk identificeerbare informatie over je van een derde partij en slaat geen informatie op over betaalmiddelen, bijvoorbeeld kaartnummers op betaalkaarten, bankrekeningnummers en dergelijke. De datacontroller kan gecontacteerd worden via onze klantenservice.

Alleen het bedrijf gebruikt de persoonlijke informatie die we opslaan over onze klanten. HairLust ApS heeft richtlijnen voor wie er toegang toe heeft. Alleen beheerders van online winkels en pakketmanagers hebben toegang. Bovendien hebben vertegenwoordigers van de klantenservice toegang tot de informatie om klanten te helpen met vragen over levering, bestelde producten, enz.

Tijdslimieten voor het bewaren van persoonsgegevens

HairLust ApS slaat persoonlijke informatie op die is geregistreerd bij HairLust ApS en bewaart de gegevens gedurende vijf jaar om te voldoen aan wettelijke bepalingen, waarna de informatie is verwijderd. Andere gegevens, die worden gebruikt om een bestelling af te leveren en niet langer nodig zijn na levering, worden na 14 dagen verwijderd.

Het recht om de toestemming in te trekken

Je hebt het recht om te weten welke informatie wij over je hebben geregistreerd. Je hebt ook het recht om op elk gewenst moment je toestemming in te trekken. Als je informatie wilt ontvangen of je toestemming wilt intrekken, neem dan contact met ons op via info@thehairlust.nl. Als je ervoor kiest om je toestemming in te trekken, heeft dit geen invloed op de legaliteit van onze verwerking van je persoonlijke gegevens op basis van je voorafgaande toestemming en tot het moment van de intrekking. Als je je toestemming intrekt, is deze vanaf dat moment van kracht. Je hebt altijd het recht om onjuiste informatie te laten corrigeren.

Jouw privacyrechten

De huidige regels voor gegevensbescherming bieden je een aantal rechten met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens door een bedrijf. Neem contact met ons op als je van jouw rechten gebruik wilt maken.

Recht op informatie en inzage:
Je hebt het recht om de informatie die wij over je verwerken en hoe wij je gegevens verwerken te inspecteren.

Recht op rectificatie:
Je hebt het recht om incorrecte informatie over je te laten corrigeren.

Recht van vergetelheid:
In bepaalde gevallen hebt je het recht om de verwijdering van informatie over jou te verzoeken voordat onze algemene verwijderingstijd is verstreken.

Recht op beperking van de verwerking:
In sommige gevallen hebt je het recht om beperking van de verwerking te vragen. Als je over dit recht beschikt, zullen wij je informatie alleen - met uitzondering van opslag - kunnen verwerken met jouw toestemming of met het doel om wettelijke claims vast te stellen, te handhaven of te verdedigen, of om een ​​persoon te beschermen of een belangrijk openbaar belang.

Recht van bezwaar:
In sommige gevallen heb je het recht om bezwaar te maken tegen onze anderszins legitieme verwerking van je persoonlijke gegevens. Je kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van je informatie voor direct marketing.

Recht op dataportabiliteit:
Je hebt in bepaalde gevallen het recht om je persoonlijke informatie in een gestructureerd, veelgebruikt en machinaal leesbaar formaat te ontvangen en deze persoonlijke gegevens ongehinderd naar een andere controller te laten sturen.

Als je vragen hebt over dit Privacybeleid of gebruik wilt maken van bepaalde rechten neem dan contact op met info@thehairlust.nl. Je kunt meer lezen over je privacyrechten op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Klacht indienen bij de databescherming autoriteit

Je hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Unie als je niet tevreden bent met de manier waarop wij je persoonlijke gegevens verwerken.

Met wie delen we persoonlijke informatie?

Persoonlijke informatie die wordt ingediend bij HairLust ApS wordt alleen bekendgemaakt aan:

 • De interne afdelingen van het bedrijf
 • Geselecteerde en vertrouwde derde partijen die je persoonlijke informatie kunnen gebruiken om de producten of diensten te leveren die je hebt besteld.
 • Zakelijke partners om je gebruikersaccount te kunnen registreren en te onderhouden.

Om HairLust verder te ontwikkelen en te verbeteren, verzamelen we statistieken over hoe je de website gebruikt.

Persoonlijke gegevens worden geregistreerd bij HairLust ApS en gedurende vijf jaar bewaard, waarna de informatie wordt gewist.

We werken alleen met gegevensverwerkers in de EU of in landen die je gegevens voldoende kunnen beschermen.

Als geregistreerde klant bij HairLust ApS heb je altijd het recht om je objecten naar registratie en verwerking te sturen. Je hebt ook het recht op toegang tot de informatie waarover wij beschikken over je. Deze rechten zijn in overeenstemming met de AVG. Adresseer verzoeken en vragen alsjeblieft aan info@thehairlust.nl.

Waar gebruiken we de persoonlijke informatie voor?

We kunnen je persoonlijke gegevens gebruiken voor/om:

 • Het mogelijk maken van je aankoop via ons online bedrijf (levering van je bestellingen, enz.)
 • Het registreren en onderhouden van je profiel
 • Je de kans te geven om deel te nemen aan bepaalde diensten - bijvoorbeeld om je aan te melden voor wedstrijden of online campagnes
 • Je producten / bestelling naar je te sturen
 • Veilige activiteiten en een goede klantenservice bij onze online business

Toegang tot je informatie:

  Je hebt het recht om te weten welke informatie wij over je hebben geregistreerd. Als je deze informatie wenst te ontvangen, neem dan contact met ons op via info@thehairlust.nl. Je kunt ook contact met ons opnemen via hetzelfde adres als je de onjuiste informatie wilt corrigeren of wissen.

  De handelsvoorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 14 februari 2019.