Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes


Voordelen van HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

  •    Biologische & vegan ingrediënten
  •    Geen parabenen, SL-sulfaten of ftalaten
  •    Conditioner zonder siliconen
  •    Geproduceerd in Denemarken
  •    Voor geverfd & ongeverfd licht haar
  •    Voor gezonder & sterker haar
  •    Bevat kleuractivators
  •    Effectieve hydratering & verzorging
  •    Optimaal met Shampoo for Blondes
Dansk produceret
Økologiske ingredienser
Vegansk certificeret
Fri for parabener, silikone, SL sulfater
Hair Growth & Repair Shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

HairLust zilver conditioner is ontwikkeld om effectief licht en grijs haar te verzorgen en hydrateren na het wassen. Verven en bleken kan extreem beschadigend zijn voor het haar en resulteren in droog en breekbaar haar. Daarom is het speciaal van belang om een hydraterende conditioner in gekleurd haar te gebruiken. "Crèmespoeling" of "conditioner" zijn beide aanduidingen voor iets dat de toestand van iets anders verbetert, en met zijn natuurlijke en voedzame ingrediënten is dat precies wat HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes doet. Deze conditioner is geschikt voor zowel gekleurd als ongekleurd licht haar.

De meest voorkomende misvatting over shampoo en conditioner is; dat je alleen de een of de ander nodig hebt, maar je haar heeft echt beide nodig. Terwijl de shampoo wordt gebruikt om talg, vuil en dode huid en hoofdhuidcellen te reinigen en te verwijderen, bevat een goede conditioner ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om het haar te beschermen en het haar te verzegelen. Vooral na het wassen is het natte haar ongelooflijk kwetsbaar en daarom is het belangrijk om een goede, voedende crèmespoeling te hebben, zodat het haar langer en gezonder kan worden. Combineer de conditioner met HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes voor het beste resultaat.

hairlust shampoo

De actieve ingrediënten in HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes

HairLust Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes is gecertificeerd vegan en bevat biologische ingrediënten, die speciaal zijn gecombineerd om het haar de extra voeding en verzorging te bieden, die droog en gekleurd haar nodig heeft om gezond en sterk te worden.

Abrikozenpitolie is rijk aan vitamine A, C en E en beschermende vetzuren, en staat bekend om het glanzende effect op het haar. Het helpt effectief om zowel de huid als het haar te verzachten, voorkomt vochtverlies en werkt de droge hoofdhuid tegen en biedt daarmee de beste omstandigheden voor het stimuleren van gezond en lang haar.

Biologische zoete amandelolie zit vol met mineralen, vitamine A, B en E, en omega 9, 6 en 3 vetzuren. Ideaal in een hydraterende conditioner als deze. Al deze voedingsstoffen geven het haar glans en beschermen het zelfs tegen zonnestralen. Amandelolie heeft natuurlijke vochthoudende eigenschappen en helpt daarom het haar te herstellen en hydrateren, en gespleten haarpunten tegen te gaan.