Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner for Blondes


Voordelen van het product

  •    Geschikt voor wit, blond of grijs haar
  •    Milde correctie van de haarkleur
  •    Rijk aan actieve, vegan micro-proteïnen
  •    Versterkt en herstelt beschadigd haar
  •    Hydrateert en herstelt de hoofdhuid
  •    Geschikt voor gekleurd haar
  •    Made in Denmark
  •    SL/SLS sulfaat-, parabeen- en ftalaatvrij
  •    Vegan & dierproefvrij
Made in Denmark
Met biologische ingrediënten
Vegan gecertificeerd
Parabeen-, silicoon-, en SLS sulfaatvrij
Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Hoe het werkt

De HairLust Hair Growth & Repair For Blondes Set helpt je om helder, koel getint haar te behouden - of je haarkleur nu natuurlijk is of gekleurd door een professional. We hebben onze zilvershampoo en conditioner set samengesteld met een paarskleurig pigment dat koper- en oranje-tinten in lichtgekleurd haar tegengaat.

Wat zit erin?

Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes, 250 ml.

Deze kleurcorrigerende shampoo reinigt niet alleen blond haar. Hij verheldert, versterkt en hydrateert ook! Het paarse pigment verhelpt koperachtige tinten in blond haar. Lichtgewicht botanische vochtinbrengers zoals biologische aloë vera en glycerine houden hydratatie vast in het haar om uitdroging te voorkomen.

Heb je beschadigd haar? Geen probleem. Gluadin® Kera-P, een veganistisch micro-eiwit, herbouwt de haarschacht van buiten naar binnen. Protectagen™ maakt het haar glad, pluisvrij en bevordert een gezonde haargroei. Bovendien beschermt antioxidantrijk, biologisch mango- en bosbessenextract het haar tegen verdere schade door omgevingsinvloeden zoals UV-stralen en luchtvervuiling.

Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes, 250 ml.

De Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes is de perfecte aanvulling op onze zilvershampoo. Net als bij de shampoo, is de Hair Growth & Conditioner for Blondes ook geformuleerd met een paars kleurpigment dat kopertinten neutraliseert in licht gekleurd haar.

Deze paarse conditioner vult ook droog, beschadigd en dunner wordend haar aan met vocht. Met name biologische zoete amandelolie en biologische abrikozenpitolie voorzien het haar van essentiële vetzuren, waardoor het voelbaar zacht wordt. AQUAXYL™, een verbinding op basis van suiker, zorgt voor een diepe hydratatie van het haar en de hoofdhuid en voorkomt dat het uitdroogt.

De Hair Growth & Repair Conditioner for Blondes werkt ook om aangetast blond haar te beschermen tegen stress. Het geheime ingrediënt? Protectagen™, een gehydrolyseerd rijsteiwit dat het haar beschermt tegen de zon, stylingtools en luchtvervuiling. Bovendien geeft het het haar veerkrachtig, pluisvrij volume.

Onze paarse shampoo en conditioner werken het beste wanneer ze samen worden gebruikt.

hairlust conditioner for blondes

Waar wordt zilvershampoo voor gebruikt?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes kan worden gebruikt om gele of oranje tinten in blond, geblondeerd of grijs haar te neutraliseren. Ook beschermt en herstelt paarse shampoo beschadigd haar, waardoor het bijzonder geschikt is voor gekleurd of door blonderen beschadigd haar.

Kun je zilvershampoo op bruin haar gebruiken?

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes is speciaal samengesteld voor blond, geblondeerd of grijs haar. Als je bruin haar met highlights hebt, kun je deze HairLust zilvershampoo gebruiken om de koperen tint in je highlights te neutraliseren.

Wat gebeurt er als je te veel zilvershampoo gebruikt?

We raden je aan om de Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes één tot twee keer per week te gebruiken, of telkens wanneer je haar een koperkleurige tint ontwikkelt. Overmatig gebruik van deze HairLust zilverhampoo kan leiden tot haar met een licht paarse tint. Als dit gebeurt, was je haar dan met een pigmentvrije shampoo en conditioner.

Kan ik dit product ‘s nachts in laten werken?

We raden het niet aan om de HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes ‘s nachts in je haar te laten zitten. Als je op zoek bent naar een haarmasker voor 's nachts, probeer dan onze HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm.

Hoe gebruik ik deze producten?

Breng de HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes aan op nat haar en masseer goed in. Laat één tot twee minuten intrekken, afhankelijk van de behoefte van je haar. Spoel daarna goed uit met lauwwarm water.

Gebruik vervolgens de HairLust Hair Growth & Repair Conditioner For Blondes op nat, gewassen haar, waarbij je je concentreert op het midden van de lengte tot aan de punten. Wacht 2-3 minuten en spoel dan uit met lauwwarm water.

*Studies door Ashland. Ga voor meer informatie over de onderzoeken naar www.ashland.com.