Hair Growth & Repair Shampoo for Men


Voordelen van het product

  •    Voor droog, dun & breekbaar haar
  •    Rijk aan plantaardige micro-proteïnen
  •    Herstelt het haar diepgaand
  •    Geschikt voor geverfd haar
  •    Kalmeert een geïrriteerde hoofdhuid
  •    Made in Denmark
  •    Gecertificeerd biologisch
  •    Gecertificeerd vegan
  •    Geen parabenen, sulfaten, ftalaten
Made in Denmark
Gecertificeerd biologisch
Gecertificeerd vegan
Zonder parabenen, siliconen of SL-sulfaten
Hair Growth & Repair Shampoo For Men

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo for Men

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo voor mannen is een unieke shampoo die speciaal is ontwikkeld om droog en beschadigd haar bij mannen te versterken en te herstellen. Net als vrouwen kunnen mannen ook vaak last hebben van dun haar en een droge of jeukende hoofdhuid. Met zijn unieke verjongende formule kalmeert deze shampoo een geïrriteerde hoofdhuid en draagt het bij aan het onderhoud van een gezonde en gehydrateerde haarbos. HairLust Hairgrowth & Repair for Men laat een milde en verfrissende geur van mint achter en is geschikt voor alle haartypes.

De biologische oliën van groene munt en olijfolie dringen diep door en voegen vocht en voeding toe aan zowel de haarzakjes als de hoofdhuid. Ze helpen de natuurlijke balans van de hoofdhuid te herstellen en jeuk en roos tegen te gaan. HairLust Hair Growth & Repair Shampoo bevat zowel rijst- als tarweproteïnen die de haarcellen versterken en herbouwen en helpen om dikker, voller en gezonder haar te krijgen.

 

hairlust shampoo men

Gecertificeerde biologische en veganistische shampoo

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo voor mannen zijn beide gecertificeerd biologisch en vegan, dus je kunt je haar met een goed geweten verzorgen. Wij geloven namelijk dat pure ingrediënten voor betere en gezondere resultaten zorgen.

Biologische munt is rijk aan vitamine A, omega 3-vetzuren en mineralen en we gebruiken het om veel goede redenen in onze shampoo. Het is bekend dat munt de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en haarzakjes stimuleert, wat haaruitval kan helpen tegengaan. Bovendien heeft munt ook effectieve antiseptische eigenschappen die jeuk kunnen helpen verlichten en roos kunnen voorkomen, terwijl de aromatische geur stress kan verlichten.

Rijst- en tarweproteïne zijn ongelooflijk verkwikkend voor het haar, dat grotendeels uit eiwitten bestaat, ook wel keratinen genoemd. Omdat het haar, net zoals de spieren eiwitten nodig hebben om te kunnen groeien, kan eiwitgebrek droog en breekbaar haar veroorzaken, en in het ergste geval haaruitval.