Hair Rehab Box for Curls


Voordelen Van Het Product

  •   Geschikt voor alle soorten krullen
  •   Accentueert het natuurlijke krulpatroon
  •   Geregistreerd door The Vegan Society
  •   Ideaal voor de Curly Girl Methode
  •   Siliconen-, mineraalolie- en sulfaatvrij
  •   Made in Denmark
  •   Biologisch gecertificeerd
  •   Rijk aan natuurlijke ingrediënten
  •   Geur: sinaasappel, zwarte bes & lychee
Made in Denmark
Biologisch Gecertificeerd
Vegan gecertificeerd
Siliconen-, mineraalolie- & sulfaat-vrij
Curl Activator Cream

De Set Bevat De Volgende Producten:

Hair Growth & Repair Shampoo for Curls

Als je opzoek bent naar producten voor krullend haar, begin dan hier! Krullend haar droogt vaak wat sneller uit, wat betekent dat het een speciaal samengestelde krul shampoo nodig heeft. Dat is waar onze Hair Growth & Repair Shampoo for Curls om de hoek komt kijken! Deze zachte shampoo droogt het haar niet uit en is ideaal voor droge, broze of beschadigde krullen.

Hair Growth & Repair Conditioner for Curls

Er zijn tal haarproducten voor krullen op de markt en het kan verwarrend zijn om je weg te vinden met de vele verschillende soorten conditioners voor krullend haar. Daarom hebben we deze Hair Growth & Repair Conditioner for Curls ontwikkeld! Het unieke curly girl product werkt als een co-wash, uit te spoelen conditioner, en leave-in conditioner. Het hangt allemaal af van hoe je het gebruikt! De conditioner zonder siliconen zorgt voor langdurige, lichtgewicht hydratatie die ideaal is voor droge en pluizige krullen. Het geheime ingrediënt is Aquaxyl™, een van suiker afgeleide stof die uitdroging door vochtverlies voorkomt.

Curl Recovery & Protection Mask

Herstel je krullen met het HairLust Curl Recovery & Protection Mask. Dit intensieve haarmasker voor krullen is samengesteld met pure, natuurlijke ingrediënten om slap, droog, beschadigd en pluizig krullend haar nieuw leven in te blazen. Het voedende krullen masker biedt een evenwichtige mix van eiwitten en vocht, waardoor je krullen zachter, sterker en gladder worden.

Curl Activator Cream

Jouw krullen op z’n mooist! De HairLust Curl Activator Cream (150 ml.) is een lichtgewichte curl activator krullencrème om je krullen te stylen en te definiëren. Dankzij de actieve blend van pure, natuurlijke ingrediënten hydrateert, verzacht en definieert de Curl Activator Cream zelfs de meest droge, ontembare krullen.

Curl Activator Cream

Is de set geschikt voor alle krultypes?

De haarproducten voor krullen in de HairLust Hair Rehab Box for Curls is geschikt voor alle soorten krullende haartypes, van golvend haar tot kroezend haar. Dit product werkt het beste voor haartypes 2A-2C, 3A-3C en 4A-4C.

Zijn deze producten geschikt voor de Curly Girl Methode (CGM)?

De Curly Girl Methode is een haarverzorgingsroutine die speciaal is ontworpen om de gezondheid en het uiterlijk van pluizig krullend haar te verbeteren. Ken je deze methode nog niet? Lees dan onze informatieve blog over de GCM boordevol tips over hoe je de producten voor krullend haar kunt gebruiken!

Volgens de Curly Girl Methode kun je producten die sulfaten, uitdrogende alcoholen, siliconen, minerale oliën of parabenen bevatten beter vermijden. De Hair Rehab Box for Curls is ideaal voor de Curly Girl Methode omdat het is samengesteld zonder al deze schadelijke ingrediënten. Je hoeft de Curly Girl Methode echter niet te volgen om met deze haarproducten voor krullend haar jouw krullen te verzorgen.

Hoe kan ik mijn resultaten optimaliseren?

We hebben onze producten voor krullend haar ontworpen om het beste uit je krullen te halen. Geen pluizig, droog of vettig haar – slechts veerkrachtige en gezonde krullen.

Als je je haar en hoofdhuid nog meer wil verzorgen, raden wij deze volgende producten aan:

Wil je graag meer leren over de Curly Girl Methode? Bekijk dan onze blogpost om te leren hoe jij het beste uit je krullen kunt halen.