HairLust Hair Gummies


Voordelen van HairLust Hair Gummies

 •    Geschikt voor veganisten
 •    Vrij van lactose & gelatine
 •    Klinisch bewezen ingrediënten
 •    Draagt bij aan sterk & gezond haar
 •    Gezonde gummies, laag in calorieën
 •    Natuurlijke kleur van paarse wortel
 •    Bevat 5000 mcg biotine
 •    Hoog gehalte aan foliumzuur, B6 & B12
 •    Natuurlijke suikers van bessen
Deens merk
Vegan
Geen toegevoegde kleur- en smaakstoffen
Allergie vriendelijk
hairlust gummies

Heerlijke haar vitamines

HairLust Hair Growth Formula Gummies zijn heerlijke, smaakvolle en leuke kauwbare haarvitaminen. Deze haarvitaminen helpen je om langer en dikker haar te krijgen zonder in te leveren op het gebied van smaak en welzijn.

HairLust Hair Gummies zijn lekker smakende haarvitaminen die perfect zijn als je moeite hebt om grotere pillen door te slikken. Oh, en onze Hair Gummies zijn tevens vrij van gluten, lactose, soja, noten of gelatine en zijn daarmee ook heel geschikt voor mensen met allergieën! Wat is er beter dan gezonde hair gummies die jouw haar mooi en gezond maken?

HairLust Hair Gummies zijn gemaakt van alle essentiële vitaminen die jouw lichaam nodig heeft om dikker en langer haar te groeien. We hebben onder andere biotine, zink, foliumzuur, iodine, vitamine A, C, D, E en B gecombineerd in onze formule, die jouw haar van binnenuit versterken.

hairlust gummy vitamins

Onze smakelijke haarvitaminen zijn ontwikkeld om negatieve bijwerkingen tegen te gaan die voortkomen uit slechte voeding, haarproducten, styling tools, maar ook veroudering en genetica. Begin aan jouw reis naar langer en dikker haar met HairLust. Wij raden HairLust Gummies aan wanneer:

 • Je stress hebt ervaren die zorgt voor dunner haar en minder haargroei
 • Je jouw haar de beste voeding wilt geven
 • Je spijt hebt van een te kort kapsel
 • Je hitteproducten gebruikt of jouw haar bleekt/kleurt
 • Je last hebt van langzame haargroei
 • Je jouw haar hebt belast door het gebruik van haarextensies
 • Je zwanger bent geweest en je meer dan normale haaruitval hebt
 • Je meno-pauze gerelateerd haaruitval ervaart

Ingrediënten:

Vitamines:

Biotine is de meest bekende en meest herkende vitamine die bijdraagt aan gezond haar en groei. Biotine is niet alleen goed voor gezond haar, maar ook voor het algemene onderhoud van de sterkte van het haar en de gezondheid. Het is ook bekend als een van de meest belangrijke ingrediënten in voedingssupplementen voor haar, en dat is niet zonder reden. Meerdere klinische studies onderbouwen het effect van biotine op het haar en dat is waarom HairLust Hair Gummies 5.000 mcg biotine per dagelijkse dosis bevatten.

Vitamine A is te vinden in wortels en boerenkool. Vitamine A speelt een rol in het specialisatieproces van de cellen, wat bijdraagt een een gezonde bloedcirculatie in het lichaam en zuurstoftoevoer aan de hoofdhuid en veeleisende haarfollikels. De hoofdhuid heeft zuurstof nodig voor de follikels om alle goede voedingsstoffen uit jouw voeding en supplementen te absorberen.

Pantotheenzuur (Vitamine B5) draagt bij aan een goed functionerend metabolisme en is verantwoordelijk voor de productie van hormonen die nodig zijn voor de groei van weefsel en cellen, inclusief follikels. Hormonale stoornissen kunnen veranderingen veroorzaken in alle lichaamsbeharing, haargroei verminderen en het haar dun en broos maken. We gebruiken ook pantotheenzuur vanwege het vermogen om de synthese en steroïde hormonen te normaliseren, en om de opname van vitamine D door het lichaam te verhogen.

Foliumzuur(vitamine B9) en biotine werken heel goed samen en helpen elkaar om de metabole activiteit in balans te brengen, ook bekend als het celdelingsproces, voor haar, nagels en huid. Foliumzuur kan vermoeidheid en uitputting verminderen en bijdragen aan de synthese van aminozuren en de productie van bloed door het lichaam. Foliumzuurgebrek kan een voedingsonevenwichtigheid veroorzaken voor de hoofdhuid en de follikels.

Vitamine B6 draagt bij aan een normale synthese van eiwitten en glycogeen. Glycogeen is de belangrijkste bron van energie voor eiwitsynthese tijdens het haargroeiproces en is daarom een krachtige vitamine voor gezond haar. Vitamine B6 werkt heel goed samen met zink en draagt bij tot de regulatie van zowel hormonale activiteit als DHT, een stof die in het lichaam wordt geproduceerd en die haaruitval en dunner wordend haar kan veroorzaken.

Vitamine C draagt bij aan de normale synthese van collageen, wat belangrijk is voor normaal een functionerende huid en haar. Vitamine C werkt ook heel goed samen met vitamine D en vitamine E en het helpt het lichaam om de gereduceerde vorm van vitamine E te herstellen, een fantastisch antioxidant dat de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress.

Vitamine D is een vitamine die mensen in landen als Nederland en België vaak te weinig binnenkrijgen. Dus wanneer je haarverlies ervaart, kan dit te wijten zijn aan een gebrek aan vitamine D. Uit een onderzoek uit 2013 van de Universiteit van Caïro bleek dat vrouwen die ernstige haaruitval hadden een significant lagere hoeveelheid ijzer en vitamine D in hun bloed hadden.

Mineralen:

Zink is een noodzakelijk mineraal dat bijdraagt aan gezond haar en haargroei. De belangrijkste voordelen van zink voor het haar zijn dat zink bijdraagt tot een normale energieproductie en eiwitsynthese die kan helpen de hormonale niveaus stabiel te houden. Een onbalans kan haaruitval veroorzaken.

Jodium draagt bij aan de normale productie van schildklierhormonen en een normale schildklierfunctie die helpt het immuunsysteem en de hormonen stabiel te houden. Wanneer je dit mineraal mist, kan je haar verzwakt raken door een ineffectieve schildklier.

Natuurlijk:

HairLust Hair Gummies zijn gebaseerd op natuurlijke suikers van bessen en ze zijn heel licht in calorieën, je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je deze heerlijke haarvitaminen eet. Het product bevat geen gluten, lactose, soja, noten of gelatine en is daarom geschikt voor mensen met allergieën.

Voor -& na foto's

hairlust hair gummies before and after hairlust hair gummies before and after images

 

Resultaten kunnen per persoon verschillen.