HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask


Voordelen van Hair Growth & Protection Hair Mask:

  •    Vegan & biologisch gecertificeerd
  •    Zonder parabenen of sulfaten
  •    Haarmasker zonder siliconen
  •    Geproduceerd in Denemarken
  •    Effectieve zorg voor gespleten punten
  •    Extra hydraterende behandeling
  •    Rijk aan voedende antioxidanten
  •    Bevordert gezond haar van binnenuit
  •    Helpt de vochtbalans herstellen
Geproduceerd in Denemarken
Gecertificeerd biologisch
Gecertificeerd vegan
Zonder parabenen, sulfaten of ftalaten
hairlust hair growth and protection hair mask

Een haarmasker voor sterk haar in no time

Zeg vaarwel tegen droog en beschadigd haar met HairLust Hair Growth & Repair Hair Mask. Zelfs als je voor jouw haar zorgt en moeite doet om de juiste haarproducten te selecteren en te gebruiken, kan het haar toch droog en verzwakt zijn. Vele factoren kunnen van invloed zijn op de gezondheid van het haar, de lengte en het uiterlijk - van weer en wind, haarverzorgingsroutines en een tekort aan voedingsstoffen, tot de reacties van het lichaam op hormonale onbalans, bijvoorbeeld als gevolg van stress of zwangerschap, kan de haargezondheid beïnvloeden.

Een haarmasker kan wonderen doen voor je haar, of het nou beschadigd is, het wat zachte liefdevolle verzorging vereist, of je gewoon iets wilt dat vooral goed is voor jezelf en je haar. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask bevat actieve plantaardige eiwitten die helpen bij het verzorgen en beschermen van zowel het haar als gespleten punten, zodat ze opnieuw lang en gezond kunnen worden. Gecombineerd met biologische sheaboter, abrikozenpit extract en acaitextract, zal HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask diep in de haarlokken doordringen en helpen om de natuurlijke vochtbalans in normaal, droog en kapot haar te herstellen.

We raden aan HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask te combineren met een HairLust voedingssupplement voor de haargroei. Dit zal het effect versterken en het haar zowel van binnen als buiten voeden, waardoor het sneller gezond en sterk wordt.

hairlust hårmaske

Verwen jezelf met een 5-minuten intens verzorgende haarkuur

Trakteer jezelf op een welverdiende pauze met een revitaliserende en hydraterende haarbehandeling op een anders drukke dag. HairLust Hair Growth & Protection Hair Mask beschermt het haar tegen schade veroorzaakt door stylingtools, zoals föhns en stijltangen, evenals schade door haarextensies, haarkleurmiddelen en dergelijke. Ons haarmasker biedt intensieve verzorging en voeding, hydrateert en voorkomt dat de haarlokken afbreken.

HairLust Hair Growth & Protection bevat natuurlijk rijsteiwit, tarweproteïne en plantaardig eiwit, organische vetzuren rijk aan vitamine A, C en E, antioxidanten, linolzuur en omega-6-vetzuren. Biologische vruchten en bessen geven het Hairlust haarmasker natuurlijke antioxiderende eigenschappen, die zorgen voor een diepgaande verzorging van het haar.

HairLust Hair Growth & Protection is zowel biologisch als vegan verklaard, waardoor je met een schoon geweten voor jouw haar kunt zorgen. Gebruik deze voedende haarbehandeling wekelijks en zorg voor de beste verzorging van je haar. Verzorg jouw haar met een heerlijke geur van vers fruit.