HairLust INSPIRE


Word lid van de groep 'HairLust INSPIRE' op Facebook!

Bij HairLust zijn we echte haarfanaten. Deze passie willen we graag met iedereen delen! Daarom hebben we een groep opgericht voor haarliefhebbers zoals jij op Facebook, waar we gezamenlijk ervaringen, tips en haargeheimen kunnen verzamelen. We kijken er alvast naar uit om je actief in de groep te zien!

 

Een forum voor haarliefhebbers zoals jij

Ons haar en kapsel is een leuke manieren om onszelf uit te drukken. Het is een beeld van wie we zijn, of misschien wie we zouden willen zijn!

Maar het is gemakkelijk om verstrikt te raken in oude gewoontes als het gaat om je kapsel en styling, en uiteindelijk kan je haar er elke dag hetzelfde uitzien. Maar maak je geen zorgen! Deze HairLust privégroep is gemaakt om je alle nodige nieuwe inspiratie te geven. Het is een veilige plek om je verhaal te doen over bepaalde haarproblemen, en hopelijk antwoorden te krijgen van anderen die soortgelijke problemen hebben meegemaakt. Je bent ook van harte welkom om je beste tips te geven over wat voor jou heeft gewerkt, zodat anderen net zo mooi haar kunnen krijgen als jij. Kortom, op onze INSPIRE groep doe je inspiratie op over alles rondom het thema haar - zowel van het team achter HairLust, alsook van andere klanten en vrienden.

Ga dus met ons mee op dit Facebook avontuur en deel je ervaringen! We zien heel graag jouw voor en na foto's, je beste tips en constructieve vragen over haarproblemen of producten voorbij komen. Wie weet, misschien kun je iets leren van andere dappere inspiratiebronnen en zo sterker en gezonder haar krijgen dan ooit tevoren!

Word nu lid van HairLust INSPIRE - Meld je hier aan!

Ps. We zullen regelmatig give-aways en win-acties houden in de groep, dus je maakt als lid ook kans op de heerlijke producten van HairLust! Nodig gerust je vrienden uit, zodat jullie allemaal kunnen meedoen aan de discussies, win-acties en kunnen leren van onze fantastische HairLust INSPIRE community!