HairLust Vitamins


Voordelen van HairLust Hair Vitamins:

 •    Geschikt voor veganisten
 •    Hoog gehalte aan zink
 •    Klinisch bewezen ingrediënten
 •    Bevat 5.000 mcg biotine
 •    Hoog gehalte silica, B5 & B12
 •    Krachtige verzorging van binnenuit
 •    Draagt bij aan sterk & gezond haar
 •    Makkelijk in gebruik
 •    Ontwikkeld voor vrouwen
Deens merk
Vegan
Krachtige formule
Allergie vriendelijk
hairlust hair vitamins

HairLust biotine pillen voor een snellere haargroei

HairLust Hair Growth Formula Capsules voor een gezondere en snellere haargroei is een unieke mix van de meest effectieve voedingsstoffen, mineralen en vitamines voor het haar. De sleutel tot het verkrijgen van lang haar ligt binnenin. Daarom bevatten deze vitamines voor de haargroei van HairLust een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen, mineralen en haarvitamines, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze langer, sterker en sneller groeien met minder schade. Elk ingrediënt in onze formule is speciaal samengesteld en gedoseerd in een geconcentreerde hoeveelheid, zodat de HairLust vitamines voor haargroei de best mogelijke effecten kunnen bieden om gezonder en langer haar te krijgen.

HairLust voedt en verzorgt het haar van binnenuit door krachtige voedingsstoffen en vitamines aan het haar toe te voegen. De actieve mix van essentiële voedingsstoffen en vitamines voor haar zoals e, zink en vitamine B helpen je om sneller langer haar te krijgen dan ooit tevoren, terwijl het bijdraagt aan gezonder haar. Deze, naast andere haarvitamines, helpen je om lang en zijdezacht haar te krijgen.

hairlust vitamins for hair

Krijg lang en mooi haar met onze haargroei vitamines in slechts enkele maanden. We bevelen HairLust haar vitamines aan indien:

 • Je oxidatieve stress hebt ervaren dat haaruitval veroorzaakt
 • Je jouw haar de beste voedingsstoffen wilt geven om lang en gezond haar te groeien
 • Je spijt hebt van een slechte knipbeurt of wanneer je haar te kort is
 • If you use heat tools, bleach or colour your hair, causing your hair to look dry and damaged
 • Je hitteproducten gebruikt, of je haar bleekt/kleurt waardoor je haar droog en beschadigd lijkt
 • Je haarextensies hebt gebruikt die je haar hebben beschadigd
 • Je zwanger bent geweest en daardoor meer dan normaal haaruitval hebt
 • Je last hebt van haaruitval vanwege je menopauze

Ingrediënten:

Biotine heeft veel voordelen voor het haar en de huid en is een van de weinige vitamines voor het haar die door de wetenschap wordt gesteund. Daarom bevatten HairLust haarvitamines 5.000 mcg per dagelijkse dosis. Biotine is niet alleen goed voor het behoud van gezond haar, maar draagt ook positief bij aan het energiemetabolisme van het lichaam, waardoor het lichaam energie naar de hoofdhuid en de follikels kan transporteren.

Paardenstaart is een van de meest silica-rijke planten in de wereld. De plant is een levend fossiel en wordt in verschillende studies en experimenten erkend vanwege het effect op haar. Veel van deze bewijzen dat paardenstaartextract de gezondheid en de groei van het haar kan verbeteren.

Zink is een essentieel mineraal dat bijdraagt aan gezond haar en een goede haargroei. Een van de beste voordelen van zink is dat zink bijdraagt tot het behoud van een normaal testosterongehalte in het bloed, de energieproductie, en de eiwitvorming van het lichaam. HairLust maakt gebruik van een gebalanceerde dosis zink, die het lichaam helpt bij het absorberen en omzetten van macronutriënten in de bloedbaan.

Glycine, 1-methionine en 1-glutamine zijn allemaal aminozuren. Het is bekend dat deze aminozuren belangrijke bouwstenen zijn in de keratine van het haar, het hoofdbestanddeel van het haar. De aminozuren behouden een optimale productie van haarcellen en daarmee de sterkte en gezondheid van het haar.

B-Vitamines, ook bekend als vitamine B-complex, staan bekend om hun uitstekende haarvoordelen. HairLust haarpillen bevatten zowel B5, B6, B9 als B12. De B-vitamines kunnen een gezond metabolisme bevorderen en ervoor zorgen dat het lichaam de hormonen produceert die nodig zijn voor een goede weefsel- en celgroei. Een disbalans in de metabole hormonen van het lichaam kan de cellen beschadigen, wat resulteert in dunner wordend haar dat breekbaar kan zijn.

Natuurlijk:

Daarnaast deze bevatten HairLust voedingssupplementen andere essentiële ingrediënten en vitamines voor het haar, allemaal zorgvuldig gedoseerd en speciaal geformuleerd om elk ingrediënt het beste te laten werken. Op basis van klinische onderzoeken in de EU hebben we een formule ontwikkeld waarmee onze ingrediënten beter samenwerken dan alleen, wat betekent dat het haar het beste haalt uit al onze haar vitamines.

HairLust Hair Vitamines bevatten geen additieven, conserveringsmiddelen, aroma's, zoetstoffen, zetmeel, gisten, lactose of gelatine, maar zijn rijk aan natuurlijke haar vitamines, zodat je de mooiste haarlokken kunt krijgen. HairLust haarpillen zijn een product samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde vitamines voor het haar, die allemaal zijn geselecteerd op hun werking en synergetische eigenschappen die elkaars absorberende vermogen bevorderen. Onze ingrediënten worden wereldwijd geplukt uit zorgvuldig geselecteerde bronnen. Dit product wordt geproduceerd in Duitsland onder de Good Manufacturing Practice (GMP) en gecertificeerd volgens ISO 9001 om kwaliteit en veiligheid te garanderen.

VOOR & NA FOTO'S

hairlust hair vitamins before and after hairlust hair vitamins before and after images

 

Resultaten kunnen van persoon tot persoon variëren.