HairLust Eyebrow Enhancing Serum


Voordelen van HairLust Eyebrow Enhancing Serum

  •     Activeert de natuurlijk groei
  •     Voor volle en gezonde wenkbrauwen
  •     Kan de groeicyclus verlengen
  •     Geen hormoonverstorende stoffen
  •     Zichtbare resultaten na 8-12 weken
  •     Hydrateert en voedt de wenkbrauwen
  •     Dermatologisch getest
  •     Geen bijwerkingen
  •     Krachtige formule
Deens product
Dermatologisch getest
Bevat geen hormonen
Zonder sulfaten of parabenen
hairlust eyebrow enhancing serum

Krijg vollere wenkbrauwen in een enkele weken

Of je nou per ongeluk je wenkbrauwen hebt geëpileerd of je wenkbrauwen van nature dun en fijn zijn, een goed wenkbrauwserum kan je helpen meer volume te bereiken.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum bestaat uit een innovatief complex op basis van krachtige en voedzame ingrediënten, waaronder biotine, L-arginine, hyaluronzuur en biotinoyl-tripeptide. Het actieve complex stimuleert de natuurlijke groeicyclus van de wenkbrauwen en voegt tegelijkertijd kracht en flexibiliteit toe aan de haartjes.

De ontwikkeling van HairLust Eyebrow Enhancement Serum heeft geresulteerd in een natuurlijke, maar krachtige formule bestaande uit actieve en voedzame ingrediënten. De combinatie van onder andere biotine (vitamine B7), hyaluronzuur, biotinoyltripeptide-1 en zuivere arganolie, die de belangrijkste ingrediënten in dit wenkbrauwserum zijn, hebben goede resultaten opgeleverd, zowel voor de stimulatie van de haargroei als de verlenging van de groeicyclus van de wenkbrauwen.

hairlust eyebrowserum

Hoe het werkt?

Er zijn veel wenkbrauwserums op de markt die binnen enkele weken vollere wenkbrauwen beloven. Veel van deze producten bevatten hormoonontregelende ingrediënten, die vaak gepaard gaan met een aantal bijwerkingen. Naast het risico op oogirritatie, zal het snelle effect ook tijdelijk zijn en onmiddellijk afnemen zodra je stopt met het gebruik van het product.

HairLust Eyebrow Enhancing Serum bestaat uit een verscheidenheid aan krachtige peptiden, vitamines en vetten die kracht en volheid bieden zonder het gebruik van hormoonverstorende ingrediënten. Dit wenkbrauwserum bevat ook geen parabenen of sulfaten. Om die redenen ben je er zeker van dat je intensieve zorg aan je wenkbrauwen geeft zonder risico op gevaarlijke bijwerkingen, maar eerder een langdurig resultaat.

De actieve ingrediënten in HairLust Eyebrow Enhancing Serum:

Biotine is een in water oplosbare vitamine (vitamine B7) en maakt deel uit van het bekende vitamine B-complex. Biotine kan een gezonde haargroei stimuleren en kracht geven aan vermoeide haarzakjes. Biotine is een van de meest bekende vitamines op de markt voor het reconstrueren van gezond haar en de haargroei.

L-arginine is een aminozuur dat het lichaam helpt creatine te vormen. In het lichaam wordt L-arginine omgezet in de stof stikstofoxide, wat helpt de signaalstof van het lichaam te stimuleren. Stikstofoxide verbetert de bloedtoevoer naar de haarzakjes en helpt zo de haarzakjes om voedingsstoffen sneller en efficiënter te absorberen.

Hyaluronzuur stimuleert de productie van collageen en is een effectieve vochtinbrenger. Hyaluronzuur kan vocht aan de wenkbrauwen binden, waardoor het uiterlijk en de flexibiliteit van de wenkbrauwen verbetert.

Biotinoyl tripeptide is een actief peptide dat wordt gebruikt om de groei van de haarzakjes te stimuleren. Biotinoyl-tripeptide kan de twee eiwitten, type IV-collageen en laminine 5, die de beschadiging van de haarcellen beïnvloeden, stimuleren. De krachtige combinatie met panthenol helpt ons wenkbrauwserum gemakkelijk in de haarwortels te dringen en geeft ze intense vocht en verzorging. Het actieve complex ondersteunt ook de reproductie van de keratinocyten in de haren.

Arganolie is gevuld met vitaminen, voedingsstoffen en vetzuren die voeden en een helende werking hebben op de haartjes. De hoge hoeveelheid vitamine E doet de haarcellen herleven en stimuleert ze om gezond te worden.

Zonder:

HairLust Eyebrow Enhancing Serum bevat geen parabenen, sulfaten of hormoonverstorende ingrediënten.

Voor- en na foto's:

Hairlust eyebrow enhancing serum voor en na beelden

 

Resultaten variëren van persoon tot persoon, maar veel klanten ervaren al resultaten binnen 8-12 weken na gebruik.