Protein Reconstructor Hair Mask


Benefits of Protein Reconstructor Hair Mask

  •    Vegan & biologisch gecertificeerd
  •    Zonder van parabenen of sulfaten
  •    Vrij van siliconen
  •    Geproduceerd in Denemarken
  •    Herstelt de innerlijke haarstructuur
  •    Hoog gehalte aan eiwitten en lipiden
  •    Geschikt voor zeer beschadigd haar
  •    Versterkt het haar
  •    Helpt de vochtbalans te herstellen
Geproduceerd in Denemarken
Gecertificeerd vegan
Gecertificeerd biologisch
Zonder parabenen, sulfaten of ftalaten
hairlust protein reconstructor hair mask

Krachtige kuur met actieve proteïnen

Net zoals het lichaam eiwitten nodig heeft om optimaal te groeien en te functioneren, heeft het haar eiwitten nodig om zijn gezonde structuur en functie te behouden. Eiwitten reguleren de fysiologische processen in het lichaam, zoals de groei, ontwikkeling en het metabolisme.

Het haar bestaat voornamelijk uit eiwitvezels, die na verloop van tijd kunnen worden beschadigd als gevolg van onjuiste haarverzorging, gebrek aan verzorging of blootstelling aan warme of koude weersomstandigheden. HairLust Protein Reconstructor Hair Mask bestaat uit een hoog gehalte aan actieve ingrediënten, zoals gehydrolyseerd gisteiwit, tarweproteïne en plantaardig eiwit, dat beschadigd haar nodig heeft om de zwakke buitenste schubben van het haar en gebroken haarvezels te herstellen.

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask combineert eiwithoudende ingrediënten met voedende organische plantaardige vetten die synergetisch werken om de zwakke en fijne haarlokken te herstellen. De behandeling dringt diep door in het haar en herstelt de schade aan de haarstructuur van binnenuit. Door de behandeling te herhalen, wordt het haar sterker en beter beschermd.

 

hairlust hair mask

Efficiënte haarverzorging

HairLust Protein Reconstructor Hair Mask is een effectieve, diepgaande behandeling, ontwikkeld voor zeer beschadigd en blootgesteld haar. De behandeling heeft een 2-in-1 effect, dat actieve eiwitten aan het haar levert en het van binnenuit versterkt, terwijl biologische plantenextracten het haar van buitenaf hydrateren en voeden. Hierdoor blijven de haarlokken van binnenuit goed gevoed en beter bestand tegen uitwendige schade.

We raden aan HairLust Protein Reconstructor haarmasker 1-3 keer per maand te gebruiken, zoals nodig. Het gebruik van een vochtinbrengende haarmasker tussen behandelingen zal het resultaat versterken.