Protein Reconstructor Hair Mask


Voordelen van het product

 •    Voor beschadigd/chemisch behandeld haar
 •    Rijk aan actieve gist en micro-eiwitten
 •    Draagt bij aan langere levenscyclus haar
 •    Geschikt voor geverfd haar
 •    Made in Denmark
 •    Gecertificeerd biologisch
 •    Gecertificeerd vegan
 •    Zonder parabenen, sulfaten, ftalaten
 •    Siliconenvrije haarkuur
Made in Denmark
Gecertificeerd vegan
Gecertificeerd biologisch
Zonder parabenen, sulfaten of ftalaten
hairlust protein reconstructor hair mask

Hoe het werkt?

Net zoals ons lichaam proteïnes nodig heeft om te groeien en optimaal te functioneren, heeft het ook proteïnes nodig om een gezonde haargroei en structuur te behouden. Eiwitten reguleren de fysiologische processen in ons lichaam, zoals groei, ontwikkeling en stofwisseling, en wanneer ze op het haar worden aangebracht, werken ze diepgaand in op zowel het haar als de haarzakjes.

Alle ingrediënten zijn geselecteerd op hun natuurlijke kracht om de gezondheid van het haar te verbeteren. Bevat onder andere:

 • Gluadin® Kera-P LM: (Gehydrolyseerde plantaardige eiwitten) Actieve, antioxiderende micro-eiwitten die de eiwitten in het haar van binnenuit versterken en opnieuw opbouwen. Minimaliseert gespleten haarpunten en gebroken haar met maximaal 20% terwijl de algehele gezondheid van het haar met maximaal 60% wordt verbeterd* (Studie door BASF Care Creations)
 • Biologische Aloë Vera: Vol met enzymen, voedingsstoffen en vitamines die helpen de hydratatie en de elasticiteit van het haar te behouden, terwijl de natuurlijke pH van de hoofdhuid in balans wordt gehouden en een gezonde haargroei wordt ondersteund.
 • Dynagen™: (Glycerine, gehydrolyseerde gistproteïne) Herbouwt en stimuleert belangrijke eiwitten zoals collageen en keratine in de haarzakjes en resulteert in een gezonder lijkend en sterker haar. Studies tonen een vermindering van haarverlies in slechts drie weken en een significante verbetering in volheid en glans na 90 dagen* (Studie door Ashland)
 • Biologische moerbeitextract: De actieve koolhydraten in moerbeien hebben een hydraterende en kalmerende werking op droog haar. Met antioxiderende eigenschappen van vitamine A, C, E en ellaginezuur, kunnen moerbeien schadelijke effecten van de zon tegengaan en schade door UV-stralen verminderen.
hairlust hair mask

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik een proteïne haarmasker gebruiken?

Het haar bestaat voornamelijk uit eiwitvezels die na verloop van tijd kunnen worden beschadigd als gevolg van haarverzorgingsroutines, gebrek aan verzorging, chemische haarbehandelingen of blootstelling aan veranderende weersomstandigheden. HairLust Protein Reconstructor Hair Mask is een effectieve diepgaande behandeling, ontworpen om de eiwitten in het haar aan te vullen en droog en dof haar te voorkomen.

Wat is het verschil tussen Protein Reconstructor Hair Mask vs. Hair Growth & Protection Hair Mask?

Protein Reconstructor Hair Mask is een aanvullende diepgaande haarkuur met actieve plantaardige micro-eiwitten en gisten die diep tot de kern van het haar doordringen en beschadigd haar van binnenuit opnieuw opbouwen. Het is dus een diepere herstellende behandeling dan Hair Growth & Protection Hair Mask, die beter geschikt is om het haar wekelijks hydratatie en verzorging te geven. Het proteïne haarmasker hoeft daarom slechts 1-3 keer per maand worden gebruikt. Het proteïne masker is geschikt voor chemisch beschadigd, kwetsbaar en pluizig haar, terwijl Hair Growth & Protection geschikt is voor normaal en droog haar dat in het dagelijks leven extra verzorging en voeding nodig heeft.

*Deze onderzoeken zijn uitgevoerd door BASF en Ashland. Bezoek voor meer informatie over de onderzoeken www.personal-care.basf.com, www.carecreations.basf.com, www.ashland.com.

Hoe vaak moet ik het gebruiken en hoe?

We raden aan om HairLust Protein Reconstructor Hair Mask 1-3 keer per maand te gebruiken, zoals gewenst. Het is goed om dit tussen de behandelingen door aan te vullen met een hydraterend haarmasker, zoals Hair Growth & Protection Hair Mask. Gebruik HairLust Protein Reconstructor Hair Mask in net gewassen haar en masseer het goed in. Laat het haarmasker minimaal 5-10 minuten inwerken en eindig met een conditioner. Laat eventueel het haarmasker inwerken onder een haar handdoek terwijl je geniet van een goede film, of laat het een nachtje inwerken terwijl je slaap zodat het haar maximaal van de goede proteïnes kan profiteren.